By Samantha Grossman
April 24, 2015

Soon it will be time for Chris Pratt to begin promoting Jurassic World, which really just means he’s about to do a bunch of charming and sweet and funny things like he did during Guardians of the Galaxy mania. First up? A Reddit Ask Me Anything Q&A session, which he kicked off by revealing that he was “still half-drunk” after drinking a bunch of tequila on a plane.

Pratt said that once he decided he wanted to do an AMA, he called his publicist and said, “Hey, I know your job is to typically babysit me and make sure I don’t do anything too stupid or say anything to ruin my career, but, I want to do an AMA and you can’t stop me I’m Starlord!”

Naturally, Pratt’s Q&A session was filled with lots of other hilarious little gems, so we rounded up some the best lines.

1. Question: I was recently bitten by a radioactive Chris Pratt. What is about to happen to me?

Answer: Oh no. You’re probably gonna get fat and then skinny.

2. Question: Hey Chris, did Eminem ever give his thoughts on your awesome performance of “Forgot About Dre?”

Answer: No. But I met Dr. Dre last night!!!! Holy s–t bro! That was crazy. I wanna see that “Straight Outta Compton” movie so bad. Looks great.

3. Question: Hey Chris, what would Andy Dwyer/Johnny Karate/Bert Macklin be doing right now?

Answer: Here’s something you might not have known about those characters. They smoked a lot of weed. They’d probably be doing that right now.

4. Question: What’s your favourite dinosaur?

Answer: Not just saying this but probably the velociraptor. They are pack hunters and super cool. But also I love the Mosasaur. That’s the water dinosaur thing from the trailer that is SO F—ING BADASS! Funny story, before I got Jurassic Park I gave James Gunn a wrap gift of an authentic Mosasaur Jawbone Fossil. So basically I can control the future.

5. Question: Would you rather fight 1 Lil’ Sebastian-sized duck or 100 duck-sized Lil’ Sebastians?

Answer: Most definitely 100 duck sized Lil’ Sebastians. Because I could kill most of them easily, but the remainder I would capture and breed as glamour pets. We could make literally hundreds of dollars.

6. Question: If you could change a word from the title of any films or television show you’ve starred in, what would the new title be? Example, “Sharks and Rec”

Answer: Zero Dark Thirsty?

7. Question:What would be in your perfect sandwich?

Answer: Perfect sandwich? Two slices of white bread, mustard, mayo and a platinum American Express card.

8. Question: I know that it is just a role, but are there any similarities between you and Peter Quill? What about Andy Dwyer?

Answer: Quill and I are basically the same person. We were born in the same year. We loved the same movies. The same music. If I were kidnapped at 10, taken to space and based my ideology on the pop culture of 1979-1989 I would be Peter Quill.

9. Question: What brand of tequila were you having? How you holding up?

Answer: I was drinking Patron. But then Hornitos, bad call. I’m holding up well. I’m on a juice fast thing so the tequila juice fit right in! Haha! Actually doing surprisingly well. I must be a pro!

10. Question: Who would win in a fight, you or Nick Offerman?

Answer: Trick question. We would never fight. Unless it was us against anybody else in which case we would win.

Contact us at editors@time.com.

SPONSORED FINANCIAL CONTENT

Read More From TIME

EDIT POST